​

 

       Algemene voorwaarden

 

Bedrijfsgegevens:

ZEEPZussen Roos en Beeklaan 31

2071 TA Santpoort Noord

Telefoon: +31 651016013

E-mail:info@zeepzussen.nl

Website: www.zeepzussen.nl

KvK: 82344124

BTW: NL862427204B01

IBAN: NL12 INGB 0006 4074 30

BIC/SWIFT: INGBNL2A

De leverings- en betalingscondities: zijn van toepassing op alle bestellingen, aankopen, offertes en overeenkomsten. Als u een bestelling, aankoop of overeenkomst aangaat/plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van ZEEPZussen.

Prijzen voor particulieren: Alle prijzen op de website, in offertes en overeenkomsten zijn vermeld in de valuta Euro, inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten.

Prijzen voor Bedrijven: Alle prijzen in offertes en overeenkomsten zijn vermeld in de valuta Euro, exclusief 21% BTW en inclusief 21% BTW en excl. verzendkosten. Betalingen kunnen worden voldaan per toegezonden factuur, waarin de betalingstermijn, bankrekeningnummer en factuurnummer zijn opgenomen.

Betaling bestelling via website: Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. Voor betalingsmogelijkheden zie website. Mocht u geen email hebben ontvangen binnen 24 uur neem dan contact met ons op. Controleer tevens uw spambox in het geval u geen e-mail heeft ontvangen.

Verzending bestelling via website: Uw bestelling wordt binnen 3 dagen verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht er onverhoopt een artikel niet voorradig zijn of een langere levertijd hebben dan zal dit per e-mail aan u gecommuniceerd worden.

Verzending bestelling via offerte of overeenkomst: Uw bestelling wordt verzonden binnen de afgesproken periode vermeld in de offerte of overeenkomst. Mocht dit onverhoopt niet haalbaar zijn, ook wij zijn afhankelijk voor grondstoffen van tussenleveranciers dan zullen wij dit tijdig laten weten en naar een juiste oplossing zoeken.

Niet tevreden: Als het bestelde artikel onverhoopt niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen aan ons retour zenden. Het factuurbedrag zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort, wel dient de retourzending eerst per e-mail te worden gemeld. ZEEPZussen zal de retourzending bevestigen, waarna u de artikelen kunt terugsturen naar bovenvermeld adres, t.a.v. ZEEPZussen. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Het artikel welke wordt geretourneerd dient in originele staat, ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Mocht het retourpakket door u onvoldoende gefrankeerd zijn zullen wij dit verrekenen met het terug te storten factuurbedrag. Als wij de producten van de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u het bedrag van de retourgestuurde producten binnen 10 dagen op uw rekening.

Gepersonaliseerde zepen/producten of zepen in opdracht gemaakt: Deze kunnen niet geretourneerd worden.

Het gewicht van de zepen: Alle zepen worden door ons met de hand gesneden, het vermelde gewicht is het aantal gram bij het verpakken van de zeep, de grammen kunnen in realiteit iets afwijken van het vermelde gewicht. Kleur /uiterlijk van de zepen: Al onze zepen/producten worden met de hand gemaakt/gegoten. De zepen/producten kunnen in realiteit per batch iets verschillen van kleur of uiterlijk. De foto’s zoals op de website vermeld zijn bedoeld als voorbeeld van wat u ongeveer mag en kunt verwachten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Aansprakelijkheid: ZEEPZussen verkoopt zeep/producten welke niet geschikt zijn voor consumptie. Lees voor gebruik de samenstelling/ingredientenlijst van de zeep/producten. Al onze zeep/producten hebben een ingredientenlijst volgens de verplichtingen van de Cosmetica wetgeving. Mocht u onverhoopt toch een allergische reactie krijgen, roodheid of uitslag van een van onze producten, kunt u ZEEPZussen hier nooit voor aansprakelijk stellen, noch voor directe schade, noch voor gevolgschade. ZEEPZussen is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van verzonden artikelen.

Wijzigingsrecht: ZEEPZussen behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds zonder enige opgaaf van reden te wijzigen. Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden. Alle rechten voorbehouden. Op alle overeenkomsten, gesloten met ZEEPZussen, is Nederlands recht van toepassing.

Verzenden: Wij verzenden alles zo mileu vriendelijk, verpakken wij iets in plastic is dat materiaal wat wij hergebruiken en niet zelf hebben aangeschaft

  

 

 

 

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2024 ZEEPZussen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel